| Autor: | lupilup@ | 
| Datum přidání | 11.04.2012 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin: | 15 min | 
| Doba vaření: | 45 min | 
| Počet porcí: | 2 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | |
| Cena: | |
| Obtížnost: | |
| Přidat vlastní foto | |
 
			 
			 
				 
				 
				 
		
								
									Madeta Jihočeské máslo
								
								
								Obsah tuku: 82%
							
								
									Tradiční české máslo
								
								
								Máslo
							
								
									Mléko čerstvé polotučné Moravia
								
								
								Čerstvé mléko polotučné - pasterizované. Tuk min. 1,5%.
							
								
									Čerstvé mléko polotučné
								
								
								Mléko čerstvé polotučné, vysoce pasterované. Obsah tuku nejméně 1,5 %…
							
								
									Mléko polotučné 1,5% tuku
								
								
								Čerstvé mléko polotučné 1,5 % tuku
							
								
									10 čerstvých vajec
								
								
								Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
							
								
									6 čerstvých vajec
								
								
								Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
							
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 16,62 g | 33,09 g | 11,15 g | 1 224,52 kJ (292 kcal) | 
| celkově | 33,24 g | 66,17 g | 22,30 g | 2 449,03 kJ (585 kcal) | 
Hodnoty jsou pouze orientační.
Brambory oloupeme, nakrájíme na kolečka a vložíme do zapékací nádoby. Přidáme brokolici na růžičky, cibuli na kousky a osolíme. Pečeme cca 15 minut, poté přidáme rozšlehané vejce s mlékem a pečeme do zlatova.
toto je super dobrota, dělám často, ještě sypu navrch sýr a dávám zapéc i se sýrem.
Přidat komentář