FÉR potravina > Databáze potravin > Chleba > Žitný chléb
	
	
		
		
		
		Popis
		
			
		
		
		
			Složení
			
					- 
						
							-
							pšeničný slad
					
- 
						
							droždí 
					
- 
						
							sůl
					
- 
						
							-
							enzymy
					
- 
						
							-
							sójová mouka
					
- 
						
							-
							cukr
					
- 
						
							žitná mouka 
					
- 
						
							-
							ješný slad
					
- 
						
							zlepšující přípravek
					
- 
						
							-
							enzymy
					
- 
						
							-
							dextróza
					
- 
						
							-
							pšeničná mouka
					
- 
						
							-
							pšeničný lepek
					
- 
						
							zlepšující přípravek
					
- 
						
							pšeničná mouka
					
- 
						
							voda
					
 
		
		
			Alergeny
			
				- obiloviny obsahující lepek
- soja
- stopy arašídů
- stopy mléka
- stopy sezamu
- stopy skořápkových plodů
- stopy vajec
 
			
			
			Podrobné hodnocení
			
				
					| Kritérium | Poznámka | Body | 
				
					| Loga | nejsou | 0 | 
				
					| Konkrétní země původu/výrobce | Česká Republika | 6 | 
				
					| Éčka | aditiva se skóre 1 | 5 | 
				
					| Konkrétní požadavky na složení | nehodnotí se | 2 | 
				
					| Uvedeno zdravotní tvrzení | - neuvedeno - | 0 | 
				
					| Uvedeno výživové tvrzení | - neuvedeno - | 0 | 
				
					| Obsah přidaných dusitanů | - neuvedeno - | 0 | 
				
					| Obsahuje složku "extrakt z droždí" | - neuvedeno - | 0 | 
				
					| Obsah blíže neurčeného aroma | neobsahuje | 3 | 
				
					| Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk | neobsahuje | 0 | 
				
					| Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu | neobsahuje | 0 | 
				
					|  | Celkem: | 16 | 
			
			
				Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.
			
		
		Nutriční hodnoty
		
		
			Navrhnout změnu
		* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku
	 
	
		
			
				
				
					
						Výrobek byl vložen do databáze již v minulosti, proto se údaje nemusí shodovat s aktuální podobou.
						Zjistili jste, že má jiné složení? Pomozte nám aktualizovat největší databázi potravin přes
						návrh změny.