| Autor: | CHODOV72 |
| Datum přidání | 14.05.2016 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
| Doba vaření: | neuvedena |
| Počet porcí: | 4 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Arax Rýže basmati
Rýže basmati
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Česnek v oleji s bylinkami
Česnek v oleji s bylinkami. Zpracovaná zelenina jednodruhová.
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 4,78 g | 25,67 g | 3,32 g | 614,84 kJ (147 kcal) |
| celkově | 19,11 g | 102,68 g | 13,27 g | 2 459,36 kJ (587 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Fazole mungo zalijeme vroucí vodou a necháme do druhého dne namočené. Možná trochu i vyklíčí, což je dobře. Rýži basmati uvaříme běžným způsobem. Na trošce oleje orestujeme pórek nebo cibuli, přidáme trošičku pálivé papriky, pepř, sůl a česnek. Pak přimícháme fazole s rýží.
Přidat komentář