| Autor: | eoon@ | 
| Datum přidání | 30.10.2011 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin:  | 
					neuvedena | 
| Doba vaření: | neuvedena | 
| Počet porcí: | 2 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| 
						
							 Přidat vlastní foto 
						
					 | 
				|
				
				
				
				
				
		
								
									Madeta Jihočeské máslo
								
								
								Obsah tuku: 82%
							
								
									Tradiční české máslo
								
								
								Máslo
							
								
									Sůl s jodem Tesco Value
								
								
								Jedlá sůl s jodem vakuová
							
Maso si rozřízneme, naklepeme a osolíme, na povrch poklademe sýr tipu Leerdammer nebo Madeland, které mají právě skvělou oříškovou chuť, zkoušela jsem s eidamem-ale nic moc, na to položíme okapanou hrušku z kompotu a zabalíme do rolky, aby nám nic nevypadlo, případně svážeme. Přípravíme si zapékací mísu nebo pekáček, který vymažeme kvalitním máslem, vložíme rolky, případně osolíme dle chuti, na povrch pak potřeme medem a případně podlijeme troškou šťávy z hrušek. Šoupneme do rozpálené trouby a já peču asi při 190°C a hlídám to a zároveň podlévám, když vidím a cítím, že masíčko je hotové, vypnu troubu, nechám dojít a podávám s vařeným bramborem.
Přidat komentář