| Autor: | Snow.angell@ | 
| Datum přidání | 08.05.2011 | 
| Druh receptu | Oběd, Snídaně, Večeře | 
| Doba přípravy surovin: | 30 min | 
| Doba vaření: | 30 min | 
| Počet porcí: | 4 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| Přidat vlastní foto | |
 
				 
				 
				 
				 
				 
		
								
									Kokosový cukr
								
								
								Kokosový cukr
							
								
									Rýže natural
								
								
								Rýže dlouhozrnná natural
							
								
									Sůl s jodem Tesco Value
								
								
								Jedlá sůl s jodem vakuová
							
								
									Arax Rýže basmati
								
								
								Rýže basmati
							
								
									Olio extra vergine di oliva
								
								
								Extra panenský olivový olej
							
								
									Olio di sansa di oliva
								
								
								Olivový olej z pokrutin
							
								
									Kešu pražené solené Dr. Ensa
								
								
								Kešu, skořápkové plody loupané
							
								
									Alesto Cashew Nuts
								
								
								Jádra kešu ořechů
							
								
									Kikoman Soy Sauce
								
								
								Přirozeně fermentovaná sójová omáčka - ochucovadlo
							
Ananas rozpůlíme, vykrojíme dužinu, kterou pokrájíme na kostky. Na rozpáleném oleji orestujeme česnek, cibuli a celer, vmícháme koriandr, kmín a nakrájené žampióny. Přidáme kostky ananasu, vařenou rýži a dobře promícháme. Přidáme bílé víno, cukr, sůl a kešu oříšky, promícháme a prohřejeme. Připravenou směsí naplníme vykrájený ananas, ozdobíme lístky máty.
Přidat komentář