| Autor: | Sunriska | 
| Datum přidání | 24.07.2013 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin: | 5 min | 
| Doba vaření: | 20 min | 
| Počet porcí: | 2 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| Přidat vlastní foto | |
 
				 
				 
				 
				 
				 
		
								
									Madeta Jihočeské máslo
								
								
								Obsah tuku: 82%
							
								
									Tradiční české máslo
								
								
								Máslo
							
								
									Tofu s bylinkami
								
								
								Sójový sýr s provensálskými bylinkami
							
								
									Sůl s jodem Tesco Value
								
								
								Jedlá sůl s jodem vakuová
							
								
									Farina Senza Glutine Kukuřičná mouka
								
								
								Kukuřičná mouka, bezlepková, BIO.
							
								
									Smetana 12%
								
								
								Smetana 12%. Obsah tuku min. 12%. Tepelně ošetřeno UHT záhřevem.
							
								
									Rýže natural
								
								
								Neloupaná rýže natural.
							
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 14,12 g | 62,79 g | 24,02 g | 2 102,40 kJ (502 kcal) | 
| celkově | 28,24 g | 125,59 g | 48,03 g | 4 204,80 kJ (1004 kcal) | 
Hodnoty jsou pouze orientační.
Na másle lehce osmahneme hrášek. Smetanu s kukuřičnou moukou rozkvedláme v hrníčku a přilijeme k hrášku. Chvíli povaříme, ke konci přidáme celé plátky tofu a osolíme. Necháme prohřát.Podáváme s neloupanou rýží.
Místo hrášku můžeme použít pokrájený kopr.
Přidat komentář