| Autor: | pverus@ |
| Datum přidání | 05.11.2012 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
15 min |
| Doba vaření: | 85 min |
| Počet porcí: | 4 ks |
| Přibližná cena: | 180 Kč |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 20,40 g | 8,79 g | 9,08 g | 825,69 kJ (197 kcal) |
| celkově | 81,59 g | 35,17 g | 36,33 g | 3 302,75 kJ (789 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Králičí maso si den dopředu nasolíme a načesnekujeme. Takto naloženého králíka dáme do zapékací misky, okmínujeme, přidáme rajčata pokrájená na měsíčky a mrkev na kolečka. Podlijeme vodou a dáme do předehřáté trouby. Pečeme dozlatova.
Přidat komentář