Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Borůvková bublanina
Autor: neznámý
Datum přidání 15.07.2013
Druh receptu Snídaně, Svačina
 
Doba přípravy
surovin:
20 min
Doba vaření: 30 min
Počet porcí: 1 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 240g špaldové mouky hladké
  • 200ml sojového mléka
  • 100ml mandlového mléka
  • 100g javorového sirupu
  • 60ml oleje
  • 1 vanilkový puding bio
  • 1 vanilkový cukr bio
  • 1 vinný kámen (kypřící prášek bez fosfátů)
  • borůvky

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Mouku s kypřícím práškem přesejeme přes jemné sítko do misky a promícháme. V mléce rozpustíme pudingový prášek a sirup. Zalijeme společně s olejem a vytvoříme nejlépe pomocí ručního šlehače hladké těsto. Menší plech s vyššími okraji vyložíme pečícím papírem, vlijeme těsto a rovnoměrně rozprostřeme. Posypeme borůvkami. Pečeme v předehřáté troubě na 180°C. Za půl hodiny se můžeme těšit na borůvkovou pochoutku.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Je libo brouk nebo červík?

Hmyz jako jídlo budoucnosti? Ne, už teď je možné ho zařadit do svých jídelníčků!

Rostlinné nebo živočišné?

Zájem konzumentů o tzv. rostlinné alternativy mléka, mléčných výrobků, ale i…

Varné typy brambor

Blíží se nám Vánoce a bramborové saláty. jaké typy brambor použít aby se nám…

Další zajímavé recepty