Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Koláč s broskvemi a drobenkou
Autor: Viťa
Datum přidání 03.03.2013
Druh receptu Snídaně, Svačina
 
Doba přípravy
surovin:
20 min
Doba vaření: 35 min
Počet porcí: 8 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 200 g celozrnné hrubé špaldové mouky
  • 100 g mletých mandlí
  • 3 lžičky prášku do pečiva bez fosfátu
  • špetka soli
  • 50 ml oleje
  • 150 ml ovesné smetany
  • 50 ml bílého jogurtu
  • 100 ml agáve sirupu
  • 1 vejce
  • konzervované broskve nebo meruňky
  • mletá skořice

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Do mísy si nasypeme mouku, přidáme mandle, kypřící prášek a špetku soli.V další míse smícháme smetanu, jogurt, sirup, olej a vejce a dobře promícháme.Potom sypké a tekuté směsi smícháme dohromady.Připravíme si koláčovou formu, kterou si pořádně vymažeme a vysypeme hrubou moukou.Těsto nalijeme do formy, na těsto naskládáme nakrájené ovoce, posypeme skořicí a uděláme si drobenku z másla a hrubé špaldové mouky a posypeme jim koláč a dáme péct.Pečeme na 150°C - 160°C asi 30-35 minut.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Sharunka003 | 20.09.2018 - 19:15
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Tak postup, není tedy moc přesný, tak aby z toho vzniklo těsto, které by se dalo lít. Musela jsme přidat vejce i smetanu,pak už z té tuhé hmoty se stalo trochu řidší těsto,tak už to pak šlo. Broskve zradily, zkysly mi. Použila jsme jablko a také je to s tím moc dobré. Agávový sirup nemám,dala jsem javorový a taky dobrý. Na drobenku jsem se vykašlala a stačí to takhle úplně v pohodě. Chuťově je moc dobrý :-)

Nejnovější články

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…

Test tavených sýrů 2024

V roce 2023 uplynulo sto let od chvíle, kdy se u nás, přesněji řečeno ve…

Další zajímavé recepty