Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Opečené brambory s restovanou paprikou a rajčaty
Autor: Dita
Datum přidání 24.08.2010
Druh receptu Oběd
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 45 min
Počet porcí: 5 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 1 kg brambor
  • 200 g kečupu
  • 3 ks paprik
  • 4 ks rajčat
  • 2 hrsti pohankových vloček
  • 3 lžičky sušených bylinek (jakékoliv)
  • 1 lžička másla
  • sýr na posypání
  • sůl

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 15,70 g 72,19 g 8,46 g 1 760,42 kJ (420 kcal)
celkově 78,48 g 360,94 g 42,30 g 8 802,10 kJ (2102 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Brambory uvaříme do měkka. Papriku orestujeme v hluboké pánvi na másle a uschováme stranou někde v teple. Uvařené brambory scedíme, nasypeme do pánve a opečeme, poté přidáme kečup, vločky z pohanky, sušené bylinky, orestovanou papriku a na kousky pokrájená rajčata, osolíme a ještě chvíli opékáme. Podáváme sypané sýrem. 


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Další zajímavé recepty