Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Ovesné rizoto
Autor: e.tuto@
Datum přidání 13.02.2012
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
neuvedena
Doba vaření: neuvedena
Počet porcí: 3 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 1 hrnek ovsa
  • 1 cibule
  • 1 čerstvý fenykl
  • 1 mrkev
  • hrášek (sterilovaný nebo mražený)
  • špetka kurkumy
  • špetka soli
  • 1 dcl červeného vína
  • šťáva z půlky citrónu
  • bazalka a ředkvičky na ozdobu

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 16,74 g 62,12 g 6,65 g 1 656,47 kJ (396 kcal)
celkově 50,23 g 186,37 g 19,96 g 4 969,40 kJ (1187 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Uvaříme oves. Na oleji osmahneme cibulku (nejlépe červenou) a nakrájený čerstvý fenykl. Pokapeme citrónem, přidáme mrkev a hrášek, okořeníme kurkumou a lehce osolíme. Podlijeme červeným vínem a dusíme. Ke konci přidáme bazalku a ředkvičky.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Zahraniční test: Pražená mletá káva

Členové Německé spotřebitelské organizace Stiftung Warentest připravili jeden z…

Bezlaktózové neznamená méněcenné: Pravda o živinách

Stále více lidí sahá po bezlaktózových výrobcích, ať už kvůli intoleranci, nebo…

Test mražené pizzy 2025

Po mražené pizze sáhl snad každý, kdo byl nucen v časové tísni vytvořit…

Další zajímavé recepty