| Autor: | happy.lenulka@ |
| Datum přidání | 09.05.2011 |
| Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
5 min |
| Doba vaření: | 30 min |
| Počet porcí: | 2 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Zeleninový vývar Brodo vegetale
Nasekaná čerstvá zelenina s hustou konzistencí.
Zeleninový vývar
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
Zeleninový vývar pálivý
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 1,89 g | 8,38 g | 11,96 g | 614,20 kJ (147 kcal) |
| celkově | 3,79 g | 16,77 g | 23,93 g | 1 228,40 kJ (293 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Pór nakrájíme na kolečka a vhodíme do hrnce, kde jej na trošce másla orestujeme. Poté zalijeme vývarem a vaříme do změknutí pórku. Poté ponorným mixérem polévku rozmixujte a zjemňete asi 1,5 dcl smetany.Podávejte s opečeným celozrnným toustem.
Přidat komentář