| Autor: | Milada |
| Datum přidání | 26.08.2011 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
20 min |
| Doba vaření: | 40 min |
| Počet porcí: | 5 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Nové koření Avokádo
Nové koření celé
2 velké pokrájené cibule osmažíme na přiměřeném kousku másla spolu s několika zrnky celého pepře, nového koření a asi třemi lupínky bobkového listu ( tomuto koření se říká v kuchařkách divoké koření), přidáme trochu hladké ( chcete-li špaldové) mouky, opražíme a už přidáme několik pokrájených rajčat , podlijeme trochou vody a dusíme pod pokličkou. Poté odstraníme koření a vše umixujeme , nakonec trochu osolíme a hlavně podle chuti osladíme 1 - 2 lžícemi hnědého cukru a ještě upravíme hustotu omáčky. Máte-li doma perník na strouhání - dříve býval ke koupi, tak se může přidat.Výsledkem má být trochu nasládlá omáčka. Přílohou mohou být jakékoli těstoviny. Já podávala s tofu. Dobrou chuť
Přidat komentář