| Autor: | Martin Vozka |
| Datum přidání | 18.02.2014 |
| Druh receptu | Večeře, Svačina, Snídaně, Oběd |
| Doba přípravy surovin: |
5 min |
| Doba vaření: | 5 min |
| Počet porcí: | neuvedeno |
| Přibližná cena: | 50 Kč |
| Chuť: | |
| Cena: | |
| Obtížnost: | |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Tofu nakrájíme na větší kostky. Všechny ingredience (mimo cibule) dáme do Food processoru (takový ten sekáček na pomazánky - neznám český ekvivalent) a rozmixujeme na vazkou kaši. Hustotu korigujeme množstvím olivového oleje (počítáme i s hořčicí). Cibuli nakrájíme na jemno a s láskou vmícháme do vzniklé kaše :-)
Lepší je druhý den. Nejlepší je na domácím žitno-špaldovém kváskovém chlebu ozdobené zeleninou (rajče, paprika, zelená cibulka, pažitka, ...).
Přidat komentář