Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Sójové maso s bramborem
Autor: stepnickovas
Datum přidání 19.05.2014
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
15 min
Doba vaření: 15 min
Počet porcí: 1 ks
Přibližná cena: 20 Kč
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 100g brambor
  • 80g sójového masa
  • jarní cibulka
  • zelenina  - na oblohu

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Brambory oloupeme a umyjeme, poté vaříme asi 15 minut. Do vlažné vody vložíme masox a pomalu rozpustíme, až se voda začne vařit, vložíme do ní sójové maso a vaříme ještě asi 10 minut. Poté měkké maso slijeme a ještě dochutíme solí a pepřem. Na talíř si připravíme zeleninovou oblohu (rajčata, okurky, papriky..) a přidáme maso s bramborem, brambory ještě posypeme jarní cibulkou. Dobrou chuť! :-)


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Lucka | 21.05.2014 - 06:36

Já osobně sójové maso také klidně mohu bez ochucení, ale můžete třeba příště místo ne moc vhodného masoxu zkusit dobrou sójovou omáčku (Kikkoman či přímo Shoyu/Tamari), uvidíte, že masíčko bude moc dobré a přitom nebude potřeba žádný masox;)

stepnickovas | 20.05.2014 - 17:32

Mě osobně to sójové maso zase tak moc nechutná proto přidávám masox, ale určitě by to bez masoxu bylo zdravější :-) 

Sunriska | 19.05.2014 - 19:02

Bez masoxu by to nešlo? Já myslím, že ano a naopak by to bylo daleko chutnější díky přirozené chuti a ne nějaké chemické umělotině, co se snaží nahradit chuť masa..;)

Nejnovější články

Zahraniční test: Pražená mletá káva

Členové Německé spotřebitelské organizace Stiftung Warentest připravili jeden z…

Bezlaktózové neznamená méněcenné: Pravda o živinách

Stále více lidí sahá po bezlaktózových výrobcích, ať už kvůli intoleranci, nebo…

Test mražené pizzy 2025

Po mražené pizze sáhl snad každý, kdo byl nucen v časové tísni vytvořit…

Další zajímavé recepty