Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Zapečená rajčata s parmezánem
Autor: Slunew
Datum přidání 29.09.2013
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
5 min
Doba vaření: 15 min
Počet porcí: 2 ks
Přibližná cena: 30 Kč
Chuť:
Cena:
Obtížnost:
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 4 rajčata
  • 100 gr parmezána
  • sušená bazalka 
  • oregano
  • sůl
  • bílý pepř

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Rajčata rozřízneme na polovinu - a řezem nahoru vyskládáme na plech s pečícím papírem. Nastrouhaný sýr a všechny ostatní ingredience smícháme a posypeme tím rajčata, nakonec zastříkneme olivovým olejem a necháme 10-15 min v troubě na 180°C. Výborná příloha k masům, pokud někdo drží dietu a nechce na večeři brambory, těstoviny nebo rýži.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Janulka | 30.09.2013 - 21:14
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Výborná chuťovka místo dnešní večeře..ještě teď se olizuji   :-) Občas dělám podobně,jen míchám parmezán s goudou.A místo bazalky a oregana jen libeček.

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Další zajímavé recepty