Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Zapečené rybí filety na švestkách
Autor: neznámý
Datum přidání 14.07.2010
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 60 min
Počet porcí: 2 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 400 g rybích filet
  • 200 g sušených švestek
  • 200 g smetany ke šlehání
  • 3 lžičky citrónové šťávy
  • 3 lžičky třtinového cukru
  • 1 lžička másla
  • sůl

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 40,15 g 74,50 g 37,41 g 3 207,98 kJ (766 kcal)
celkově 80,30 g 149,00 g 74,83 g 6 415,95 kJ (1532 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Rybí filety omyjeme, osolíme a pokapeme citrónovou šťávou. Do zapékací misky vymazané máslem vyskládáme vedle sebe rybí filety. Sušené švestky chvíli povaříme ve vodě, vodu scedíme a přidáme smetanu ke šlehání, třtinový cukr a plátek másla. Chvíli povaříme a hotovou o máčkou přelijeme rybí filety. Pečeme v předehřáté troubě dozlatova. 


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Jaká je nejzdravější strava?

Není univerzální zdravá dieta! Ano jsou univerzální živiny, ale jejich…

BIO potravina roku 2024

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…

V Česku chybí kuřecí...

Na trhu chybí drůbeží maso. Není to nářek zpracovatelů masa, ale prostý popis…

Další zajímavé recepty