Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Segedínský Vegan salát
Autor: Raskenius
Datum přidání 15.03.2013
Druh receptu Příloha, Svačina, Večeře, Oběd
 
Doba přípravy
surovin:
neuvedena
Doba vaření: neuvedena
Počet porcí: neuvedeno
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 300 g zelí bílé sterilované
  • 150 g sojové nudličky
  • 150 g okurky sterilované
  • 100 g Tofu natural
  • 50 g paprika sterilovaná
  • 50 g cibule
  • 3 g paprika mletá
  • 200 g sojanéza
  • olej
  • cukr
  • sůl

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
celkově 92,93 g 75,38 g 77,73 g 5 836,39 kJ (1394 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Okapané sterilované zelí překrájíme, přidáme na nudličky nakrájené tofu, plátky okurek, nudličky papriky a kolečka cibule. Olej mírně zahřejeme a vmícháme mletou papriku. Potom vše promícháme se sojanézou a s ostatními připravnenými surovinami. Nakonec dochutíme cukrem (stevií) a solí.

Příběh receptu

Zeleninový salát jemně navinulé chuti, barva sojanézové spojky je růžová po paprice. Ve vzhledu jsou viditelné úhledné nudličky sojového masa, papriky, plátky cibule a okurek. Vůně a chuť příjemně sladkokyselá.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Speciální daň na slazené nápoje?

Už jste slyšeli o dani na cukr, sůl či tuk? myslíte si, že by to mohl být…

Jaká je nejzdravější strava?

Není univerzální zdravá dieta! Ano jsou univerzální živiny, ale jejich…

BIO potravina roku 2024

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…

Další zajímavé recepty