Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Segedínský Vegan salát
Autor: Raskenius
Datum přidání 15.03.2013
Druh receptu Příloha, Svačina, Večeře, Oběd
 
Doba přípravy
surovin:
neuvedena
Doba vaření: neuvedena
Počet porcí: neuvedeno
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 300 g zelí bílé sterilované
  • 150 g sojové nudličky
  • 150 g okurky sterilované
  • 100 g Tofu natural
  • 50 g paprika sterilovaná
  • 50 g cibule
  • 3 g paprika mletá
  • 200 g sojanéza
  • olej
  • cukr
  • sůl

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
celkově 92,93 g 75,38 g 77,73 g 5 836,39 kJ (1394 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Okapané sterilované zelí překrájíme, přidáme na nudličky nakrájené tofu, plátky okurek, nudličky papriky a kolečka cibule. Olej mírně zahřejeme a vmícháme mletou papriku. Potom vše promícháme se sojanézou a s ostatními připravnenými surovinami. Nakonec dochutíme cukrem (stevií) a solí.

Příběh receptu

Zeleninový salát jemně navinulé chuti, barva sojanézové spojky je růžová po paprice. Ve vzhledu jsou viditelné úhledné nudličky sojového masa, papriky, plátky cibule a okurek. Vůně a chuť příjemně sladkokyselá.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Ceny zmrzlin opět rostou

Letošní zmrzlinová sezóna se opět prodraží, a to jak u kopečkové zmrzliny v…

Černé olivy pod drobnohledem: barva, sůl a (ne)čekané železo 

Černé olivy, oblíbená součást mnoha pokrmů, skrývají za svou barvou a chutí…

Minerální vody pod lupou: jak vybrat tu správnou a nepřestřelit s bublinkami

Minerální voda může pitný režim zpestřit, ale při nesprávném výběru i ublížit.…

Další zajímavé recepty