| Autor: | lupilup@ | 
| Datum přidání | 22.04.2012 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin: | 10 min | 
| Doba vaření: | 25 min | 
| Počet porcí: | 2 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| Přidat vlastní foto | |
 
				 
				 
				 
				 
				 
		
								
									Jihočeský Cottage pažitka
								
								
								Čerstvý sýr ve smetaně pažitka
							
								
									Jihočeský Cottage
								
								
								Čerstvý sýr ve smetaně bez příchuti
							
								
									Tradiční české máslo
								
								
								Máslo
							
								
									Madeta Jihočeské máslo
								
								
								Obsah tuku: 82%
							
								
									Zátkovy vaječné těstoviny Kolínka malá
								
								
								Těstoviny vaječné sušené
							
								
									Premium těstoviny
								
								
								Vaječné těstoviny, pšeničné, sušené
							
								
									Zátkovy vaječné těstoviny Špagety
								
								
								Těstoviny vaječné sušené
							
								
									Sůl jemnozrnná Trapani Sale
								
								
								Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
							
								
									Biosal Mořská sůl hrubá
								
								
								Jedlá mořská sůl sbíraná ručně
							
								
									Vepřová šunka pro děti nejvyšší jakosti
								
								
								Masný výrobek tepelně opracovaný. Šunka nejvyšší kvality.
							
								
									Moravské maso
								
								
								Masný výrobek tepelně opracovaný
							
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 25,29 g | 30,73 g | 10,71 g | 1 300,05 kJ (310 kcal) | 
| celkově | 50,59 g | 61,46 g | 21,42 g | 2 600,10 kJ (621 kcal) | 
Hodnoty jsou pouze orientační.
Těstoviny předvaříme, poté scezené dáme do máslem vymazané formy, přidáme na růžičky rozdělenou brokolici (pouze zelenou část), na kousky nakrájenou šunku a zalijeme sýrem se smetanou. Lehce osolíme, vše promícháme a dáme zapéct cca 25 minut do zlatova.
hnus
Přidat komentář