Autor: | lupilup@ |
Datum přidání | 22.04.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 25 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Jihočeský Cottage
Čerstvý sýr ve smetaně bez příchuti
Jihočeský Cottage pažitka
Čerstvý sýr ve smetaně pažitka
Zátkovy vaječné těstoviny Špagety
Těstoviny vaječné sušené
Zátkovy vaječné těstoviny Kolínka malá
Těstoviny vaječné sušené
Premium těstoviny
Vaječné těstoviny, pšeničné, sušené
Sůl jemnozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
Sůl hrubozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
Vepřová šunka pro děti nejvyšší jakosti
Masný výrobek tepelně opracovaný. Šunka nejvyšší kvality.
Šunka od kosti nejvyšší jakosti
Masný výrobek tepelně opracovaný. 97% masa
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 25,29 g | 30,73 g | 10,71 g | 1 300,05 kJ (310 kcal) |
celkově | 50,59 g | 61,46 g | 21,42 g | 2 600,10 kJ (621 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Těstoviny předvaříme, poté scezené dáme do máslem vymazané formy, přidáme na růžičky rozdělenou brokolici (pouze zelenou část), na kousky nakrájenou šunku a zalijeme sýrem se smetanou. Lehce osolíme, vše promícháme a dáme zapéct cca 25 minut do zlatova.
hnus
Přidat komentář