| Autor: | lupilup@ |
| Datum přidání | 29.06.2012 |
| Druh receptu | Oběd, Příloha, Svačina, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
5 min |
| Doba vaření: | neuvedena |
| Počet porcí: | 2 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 13,70 g | 23,10 g | 24,41 g | 1 498,63 kJ (358 kcal) |
| celkově | 27,40 g | 46,21 g | 48,82 g | 2 997,25 kJ (716 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Opláchnutou rukolu natrháme na kousky. Přidáme nakrájenou a oloupanou hrušku. Přelijeme olejem, ochutíme pepřem, citrónovou šťávou a posypeme na větší kusy nasekanými vlašskými ořechy a hoblinkami parmezánu.
Přidat komentář