| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 27.10.2011 |
| Druh receptu | Zákusek |
| Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
| Doba vaření: | 17 min |
| Počet porcí: | neuvedeno |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Skořice mletá Mikado
Skořice, mletá
Hřebíček pečlivě rozdrtíme pokud možno až na prášek. Z uvedených surovin vypracujeme těsto a necháme zhruba hodinu odpočnout v lednici. Vyndané těsto z lednice ještě párkrát propracujeme na vále v ruce. Naplníme formičky a pečeme v předehřáté troubě při 150°C dorůžova zhruba 15-17 minut.
Přidat komentář