| Autor: | Snow.angell@ |
| Datum přidání | 08.03.2011 |
| Druh receptu | Snídaně, Svačina, Zákusek |
| Doba přípravy surovin: |
20 min |
| Doba vaření: | 50 min |
| Počet porcí: | 12 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 0,29 g | 7,02 g | 0,04 g | 117,50 kJ (28 kcal) |
| celkově | 3,50 g | 84,25 g | 0,50 g | 1 410,00 kJ (337 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Rybíz omyjeme a vylisujeme (odstavíme). Do širšího kastrolu dáme šťávu z rybízu vaříme a občas promícháme, když je šťáva částečně odpařena přidáme fruktózu a vaříme do rosolovité hmoty za stálého míchání. Horkou směs nalijeme do malých zavařovacích sklenic zavřeme a otočíme dnem vzhůru.
Při konzumaci můžeme dosladit pomocí datlí nebo datlového sirupu.
Přidat komentář