| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 12.07.2012 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
| Doba vaření: | neuvedena |
| Počet porcí: | 5 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Hrách žlutý
Hrách žlutý, loupaný, půlený
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Hrách propereme a namočíme alespoň na 3 hodiny do vody. Hrách opět propereme a uvaříme v čerstvé vodě. Po 15 minutách přisypeme koriandr. Na másle si osmahneme pozvolna cibulku. Omytou papriku zbavíme jadérek a pokrájíme na malé kostičky, stejně tak rajčata. Jakmile je hrách měkký vmícháme rajčata, papriky, osmahnutou cibulku, podle chuti osolíme a vaříme už jen pár minut. Podáváme s petrželkou.
Přidat komentář