| Autor: | lanvin | 
| Datum přidání | 30.09.2010 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin: | 10 min | 
| Doba vaření: | 60 min | 
| Počet porcí: | 5 ks | 
| Přibližná cena: | 50 Kč | 
| Chuť: | |
| Cena: | |
| Obtížnost: | |
| Přidat vlastní foto | |
 
			 
			 
			 
			 
				 
		
								
									Sůl s jodem Tesco Value
								
								
								Jedlá sůl s jodem vakuová
							
								
									Kokosový olej BIO RAW
								
								
								Jedlý rostlinný olej jednodruhový.
							
								
									BIO Kokosöl nativ
								
								
								Bio olej kokosový
							
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 29,51 g | 11,85 g | 13,79 g | 1 828,63 kJ (437 kcal) | 
| celkově | 147,55 g | 59,23 g | 68,96 g | 9 143,14 kJ (2184 kcal) | 
Hodnoty jsou pouze orientační.
Očištěnou mrkev nakrájíme na kolečka, cibuli a celer na kostičky. Vše dáme do hrnce a na kokosovém oleji restujeme, poté přidáme očištěné nakrájené houby a sušené houby i s vodou. Dusíme, podle potřeby podlijeme horkou vodou. Dochutíme majoránkou, tymiánem, solí a rozetřeným česnekem. Ve smetaně rozmícháme bramborovou moučku a přidáme k houbám. Povaříme ještě 5-10 minut. Dochutíme jablečným octem a ozdobíme zelenou petrželkou.
Letošní bohatá houbařská sezona nabízí vyzkoušet další recepty. Zkusila jsem tento houbový guláš, a pochutnali jsme si.
Přidat komentář