| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 14.09.2012 |
| Druh receptu | Oběd |
| Doba přípravy surovin: |
20 min |
| Doba vaření: | 25 min |
| Počet porcí: | 4 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
BIO Italská sůl česneková
Jedlá česneková sůl - mletá
Sůl himalájská růžová jemná
Sůl himalájská růžová jemná
Zeleninová směs s kukuřicí
Hluboce zmrazená zeleninová směs
Babiččina směs Ano
Hluboce zmrazená zeleninová směs
Rýže natural
Neloupaná rýže natural.
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 9,40 g | 61,64 g | 2,20 g | 1 181,72 kJ (282 kcal) |
| celkově | 37,61 g | 246,54 g | 8,80 g | 4 726,88 kJ (1129 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Rýži propereme a zalijeme dvojitou dávkou vody. Neloupaná rýže se vaří o proti bílé o dost déle, proto s ní začneme. Rýži vaříme na mírném ohni pod pokličkou. Ke konci vařič vypneme a necháme dojít Na rozpálené pánvičce podlijeme vodou žampióny, přidáme mraženou zeleninovou směs, kari, sůl a dusíme pod pokličkou. Jakmile zelenina zvolní, přidáme na kostičky pokrájené papriky a provensálské koření. Po chvíli přidáme nakrájená rajčata. Vaříme do změknutí.
Přidat komentář