| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 14.09.2012 | 
| Druh receptu | Oběd | 
| Doba přípravy surovin: | 20 min | 
| Doba vaření: | 25 min | 
| Počet porcí: | 4 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| Přidat vlastní foto | |
 
			 
			 
			 
			 
				 
		
								
									BIO Italská sůl česneková
								
								
								Jedlá česneková sůl - mletá
							
								
									Sůl himalájská růžová jemná
								
								
								Sůl himalájská růžová jemná
							
								
									Zeleninová směs s kukuřicí
								
								
								Hluboce zmrazená zeleninová směs
							
								
									Babiččina směs Ano
								
								
								Hluboce zmrazená zeleninová směs
							
								
									Rýže natural
								
								
								Neloupaná rýže natural.
							
								
									Rajčata Cherry červená
								
								
								Kulatá. Jakost I.
							
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 9,40 g | 61,64 g | 2,20 g | 1 181,72 kJ (282 kcal) | 
| celkově | 37,61 g | 246,54 g | 8,80 g | 4 726,88 kJ (1129 kcal) | 
Hodnoty jsou pouze orientační.
Rýži propereme a zalijeme dvojitou dávkou vody. Neloupaná rýže se vaří o proti bílé o dost déle, proto s ní začneme. Rýži vaříme na mírném ohni pod pokličkou. Ke konci vařič vypneme a necháme dojít Na rozpálené pánvičce podlijeme vodou žampióny, přidáme mraženou zeleninovou směs, kari, sůl a dusíme pod pokličkou. Jakmile zelenina zvolní, přidáme na kostičky pokrájené papriky a provensálské koření. Po chvíli přidáme nakrájená rajčata. Vaříme do změknutí.
Přidat komentář