| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 02.07.2010 |
| Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
10 min |
| Doba vaření: | 15 min |
| Počet porcí: | 2 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | |
| Cena: | |
| Obtížnost: | |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Zeleninová směs s kukuřicí
Hluboce zmrazená zeleninová směs
Cous Cous Sapori Mediterranel
Semolinové těstoviny sušené
Tesco Fazole v rajčatové omáčce
Fazole v rajčatové omáčce. Hotový pokrm. Sterilováno
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 18,67 g | 56,06 g | 2,76 g | 1 308,20 kJ (312 kcal) |
| celkově | 37,34 g | 112,13 g | 5,53 g | 2 616,40 kJ (625 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Sůl, podravku a kuskus smícháme v menším hrnci, zalijeme horkou vodou a necháme odstát 10 minut pod pokličkou. Mezitím si na nepřilnavé pánvi necháme rozpustit máslo, přisypeme zeleninu a červené fazole a necháme vše pár minut prohřát. Na závěr přisypeme kuskus a důkladně promícháme. Můžeme podávat s nastrouhaným sýrem nebo pažitkou.
Moc dobré.
Moc jsem si pochutnala
Přidat komentář