Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Červené fazole s kuskusem
Autor: neznámý
Datum přidání 02.07.2010
Druh receptu Oběd, Svačina, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 15 min
Počet porcí: 2 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť:
Cena:
Obtížnost:
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 100 g kuskusu
  • 100 ml horké vody
  • 400 g červených fazolí v rajčatové omáčce
  • 2 hrsti mražené zeleniny
  • 1 lžička podravky (bez glutamanu, nebo jiné koření)
  • 1 lžička másla
  • 1 lžička himalájské soli

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 18,67 g 56,06 g 2,76 g 1 308,20 kJ (312 kcal)
celkově 37,34 g 112,13 g 5,53 g 2 616,40 kJ (625 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Sůl, podravku a kuskus smícháme v menším hrnci, zalijeme horkou vodou a necháme odstát 10 minut pod pokličkou. Mezitím si na nepřilnavé pánvi necháme rozpustit máslo, přisypeme zeleninu a červené fazole a necháme vše pár minut prohřát. Na závěr přisypeme kuskus a důkladně promícháme. Můžeme podávat s nastrouhaným sýrem nebo pažitkou. 


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Teribald | 26.01.2015 - 20:56
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

elizabeth.m | 16.08.2014 - 20:13
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

7eva6 | 26.02.2014 - 14:06

ZdraváPotravina.cz | 2.07.2010 - 12:47
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Moc dobré.

Dzambi@ | 2.07.2010 - 12:47
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

sinawik@ | 2.07.2010 - 12:47
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Moc jsem si pochutnala

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Další zajímavé recepty