| Autor: | Eva |
| Datum přidání | 01.04.2012 |
| Druh receptu | Zákusek |
| Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
| Doba vaření: | neuvedena |
| Počet porcí: | 1 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Bílý jogurt z Valašska
mléčný produkt
Jogurt bílý Boni
Jogurt bílý
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Rebarboru nakrájíme a velice krátce podusíme s cukrem a skořicí. Rybíz zbavíme stopek.Dvě celá vejce ušleháme s cukrem. Přidáme 2 jogurty, 2 kelímky polohrubé mouky a celý prášek do pečiva. Těsto nalijeme do máslem vymazané formy. Poklademe rebarborou. Posypeme vrstvou drobenky. Na to hustě poklademe rybíz a nakonec opět vrstvu drobenky. Pečeme ve vyhřáté troubě. Tato kombinace ovoce je vynikající. Avšak není nutná a ovoce se může různě měnit podle ročního období za kompotované.
Přidat komentář