| Autor: | Eva |
| Datum přidání | 27.06.2012 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
| Doba vaření: | neuvedena |
| Počet porcí: | 4 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 12,11 g | 50,99 g | 11,05 g | 1 523,78 kJ (364 kcal) |
| celkově | 48,43 g | 203,95 g | 44,21 g | 6 095,10 kJ (1456 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Z ovesných vloček a vody uvaříme hustší kaši, stačí povařit jenom krátce. Celer nastrouháme na hrubším struhadle a syrový ho přidáme do kaše. Osolíme, přidáme majoránku, hodně česneku a vajíčko. Je-li kaše řidší, zahustíme celozrnnou ječnou moukou. Plech vymažeme lehce olejem a rozprostřeme těsto z ovesných vloček. Cibuli pokrájíme na půlměsíčky a hustě poklademe navrch a trošku zamáčkneme do těsta. Pečeme na 180 °C. Můžeme jíst samotné nebo s oblohou.
Přidat komentář