Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Zapečené ovesné vločky s cibulkou
Autor: Eva
Datum přidání 27.06.2012
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
neuvedena
Doba vaření: neuvedena
Počet porcí: 4 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 250 g ovesných vloček
  • 1 vejce
  • větší celer
  • 2 lžíce ječné celozrnné mouky
  • sůl, majoránka
  • česnek
  • cibule
  • olivový olej

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 12,11 g 50,99 g 11,05 g 1 523,78 kJ (364 kcal)
celkově 48,43 g 203,95 g 44,21 g 6 095,10 kJ (1456 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Z ovesných vloček a vody uvaříme hustší kaši, stačí povařit jenom krátce. Celer nastrouháme na hrubším struhadle a syrový ho přidáme do kaše. Osolíme, přidáme majoránku, hodně česneku a vajíčko. Je-li kaše řidší, zahustíme celozrnnou ječnou moukou. Plech vymažeme lehce olejem a rozprostřeme těsto z ovesných vloček. Cibuli pokrájíme na půlměsíčky a hustě poklademe navrch a trošku zamáčkneme do těsta. Pečeme na 180 °C. Můžeme jíst samotné nebo s oblohou.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…

Další zajímavé recepty