Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Rybí polévka z kapra
Autor: hasanka
Datum přidání 27.02.2012
Druh receptu
 
Doba přípravy
surovin:
15 min
Doba vaření: 45 min
Počet porcí: 4 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

2 podkovy z kapra
1 mrkev
1 petržel 
kousek celeru
petrželka
stroužek česneku
mořská sůl
cibule
muškát.oříšek
nové koření 2 kuličky a pár kuliček celého pepře
1PL másla
voda
jíška bílá

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Podkovy opláchneme dáme do hrnce spolu s půlkou cibule, pepřem, nov.kořením, čtvrtkou mrkve, půlkou petržele, kouskem celeru osolíme a uvaříme do měkka. Mezitím jsme si zbylou zeleninu (3/4 mrkve, 1/2 petržele, kousíčkem celeru) nastrouhali na jemno dali do hrnce společně s jemně nakrájenou 1/2 cibulí, 1 česnekem a máslem. Osmažíme do hněda přilijeme scezený vývar přidáme malinko nastrouh.muškát.oříšku, vložíme obrané maso, zahustíme jíškou a ke konci přidáme nasekanou petrželku.

Tipy na vylepšení

Mužeme zahustit i bramborem foto 2


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Nebojte se drůbežího masa a vajec!

Vysocepatogenní ptačí chřipka se sice šíří Evropou, ale kromě zdražování z…

Máte rádi utopence?

Domácí nebo kupované? Ať tak či tak, tak vždy záleží nejen na kvalitě uzeniny,…

Kontroly olivových olejů

Státní zemědělské a potravinářská inspekce (SZPI)kromě pravidelných kontrol…

Další zajímavé recepty