| Autor: | hasanka | 
| Datum přidání | 27.02.2012 | 
| Druh receptu | |
| Doba přípravy surovin:  | 
					15 min | 
| Doba vaření: | 45 min | 
| Počet porcí: | 4 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| 
						
							 Přidat vlastní foto 
						
					 | 
				|
				
				
				
				
				
		
								
									Madeta Jihočeské máslo
								
								
								Obsah tuku: 82%
							
								
									Tradiční české máslo
								
								
								Máslo
							
								
									Sůl jemnozrnná Trapani Sale
								
								
								Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
							
								
									Sůl hrubozrnná Trapani Sale
								
								
								Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie). 
							
								
									Nové koření Avokádo
								
								
								Nové koření celé
							
								
									Jíška světlá
								
								
								zápraška
							
Podkovy opláchneme dáme do hrnce spolu s půlkou cibule, pepřem, nov.kořením, čtvrtkou mrkve, půlkou petržele, kouskem celeru osolíme a uvaříme do měkka. Mezitím jsme si zbylou zeleninu (3/4 mrkve, 1/2 petržele, kousíčkem celeru) nastrouhali na jemno dali do hrnce společně s jemně nakrájenou 1/2 cibulí, 1 česnekem a máslem. Osmažíme do hněda přilijeme scezený vývar přidáme malinko nastrouh.muškát.oříšku, vložíme obrané maso, zahustíme jíškou a ke konci přidáme nasekanou petrželku.
Mužeme zahustit i bramborem foto 2
Přidat komentář