Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Slepičí vývar s celestýnskými nudlemi
Autor: hasanka
Datum přidání 20.02.2012
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
15 min
Doba vaření: 120 min
Počet porcí: 4 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť:
Cena:
Obtížnost:
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 1/2 slepice
  • kousek celeru 
  • 1 malá cibule
  • 1 mrkev
  • 1 petržel
  • 1stroužek česneku
  • 1 vajíčko
  • pár kuliček celého pepře
  • 3 kuličky nového koření
  • pažitka
  • 1,5 l vody
  • 2 PL hladké mouky
  • 1 ČL nasekané petrželky
  • olej
  • mořská sůl

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Slepici očistíme vložíme do hrnce přidáme vodu, sůl, koření a česnek Přivedeme k varu a pozvolna vaříme dokud není slepice měkká. Mezitím očistíme kořenovou zeleninu a dáme vařit do měkka. Připravíme si těsto na nudle  vajíčko s moukou solí a petrželkou rozšleháme do hladkého těsta a na rozpáleném oleji opečeme z obouch stran dozlatova. Necháme vychladnout a nakrájíme na nudle.Po uvaření scedíme vývar přidáme na kostičky nakrájenou zeleninu a obrané maso ze slepice nakrájené na drobno a pažitku. Můžeme podávat.

Příběh receptu

Slepička si zlomila nožičku tak šla na polívku.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

sharunka03 | 6.10.2015 - 13:43
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Výborná, zrovna jsem ji dojedla. Budu dělat víckrát. Třeba v zimě určitě bodne :-)

Dita | 20.02.2012 - 11:44
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Fakt moc dobrá.

Nejnovější články

Je nám líto ...

Rohlík.cz bohužel musel zrušit semafórky u Éček. Ale možnost podívat se na…

Pozor na šproty!!!

Tisková zpráva SVS ze dne 15. 7. 2019 – stahují se z trhu uzené šproty v oleji,…

Himalájská sůl

Himalájská sůl - zázrak, nebo předražený nesmysl?

Další zajímavé recepty