| Autor: | hasanka |
| Datum přidání | 15.02.2012 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
15 min |
| Doba vaření: | 100 min |
| Počet porcí: | 1 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Rýže natural
Rýže dlouhozrnná natural
Arax Rýže basmati
Rýže basmati
Kuřecí stehna
Hluboce zmrazená, třída jakosti A
Kuřecí stehenní řízek bez kůže
Kuřecí stehno vykostěné bez kůže, hluboce zmrazené třída A
Sůl jemnozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
Sůl hrubozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Tesco sušené brusinky proslazené
Sušené brusinky proslazené
Alesto Cranberries
Brusinky - kandované ovoce
Kuřecí stehno osolíme vložíme do pekáčku polijeme medem a posypeme brusinkami, podlijeme vodou. Přikryjeme a necháme cca 60 minut péct. Pote přidáme oloupané a na čtvrtky nakrájené jablko a pečeme dalších 30 min. před dopečením odkryjeme a necháme opéct dozlatova. Mezitím sme si připravili rýži. V hrnci na kapce olivovém oleji jsme osmahli nadrobno nakrájenou cibulku přidali kari a hřebíček a propláchlou rýži zalili vodou a uvařili do měkka.
Místo brusinek můžeme použít rozinky.
Přidat komentář