| Autor: | hasanka |
| Datum přidání | 20.02.2012 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
15 min |
| Doba vaření: | 120 min |
| Počet porcí: | 4 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | |
| Cena: | |
| Obtížnost: | |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Sůl jemnozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
Sůl hrubozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
Nové koření Avokádo
Nové koření celé
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Slepici očistíme vložíme do hrnce přidáme vodu, sůl, koření a česnek Přivedeme k varu a pozvolna vaříme dokud není slepice měkká. Mezitím očistíme kořenovou zeleninu a dáme vařit do měkka. Připravíme si těsto na nudle vajíčko s moukou solí a petrželkou rozšleháme do hladkého těsta a na rozpáleném oleji opečeme z obouch stran dozlatova. Necháme vychladnout a nakrájíme na nudle.Po uvaření scedíme vývar přidáme na kostičky nakrájenou zeleninu a obrané maso ze slepice nakrájené na drobno a pažitku. Můžeme podávat.
Slepička si zlomila nožičku tak šla na polívku.
Výborná, zrovna jsem ji dojedla. Budu dělat víckrát. Třeba v zimě určitě bodne :-)
Fakt moc dobrá.
Přidat komentář