| Autor: | Nicky |
| Datum přidání | 13.10.2012 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
10 min |
| Doba vaření: | 15 min |
| Počet porcí: | 4 ks |
| Přibližná cena: | 20 Kč |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 15,71 g | 49,34 g | 4,44 g | 1 116,47 kJ (267 kcal) |
| celkově | 62,83 g | 197,37 g | 17,77 g | 4 465,87 kJ (1067 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Na trošce másla nebo oleje osmahneme ovesné vločky a přidáme zeleninu. Zalijeme vodou nebo vývarem a vaříme tak, aby zelenina byla „na skus“. Vločky jsou naopak dobře rozvařené.
Přidat komentář