Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Celerová pomazánka na jednohubky
Autor: neznámý
Datum přidání 27.06.2010
Druh receptu Oběd, Svačina, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 20 min
Počet porcí: 4 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť:
Cena:
Obtížnost:
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 150 g  pomazánkového másla
  • 1 ks menšího celeru
  • 2 lžíce bílého jogurtu
  • himalájská sůl podle chuti

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 3,41 g 12,64 g 13,64 g 826,10 kJ (197 kcal)
celkově 13,65 g 50,55 g 54,58 g 3 304,40 kJ (789 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Očištěný a omytý celer nastrouháme na jemném struhadle do pomazánkového másla. Přidáme bílý jogurt, osolíme a vše důkladně promícháme.  Pomazánku mažeme na jakékoliv pečivo či na kolečka pokrájené celozrnné pečivo.

Tipy na vylepšení

Do pomazánky můžeme přimíchat ještě na jemno nastrouhanou sterilovanou kyselou okurku. 


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

barathovakristyn | 5.04.2015 - 17:15
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Misto pomazankoveho masla, ktere jsem doma nemela jsem dala lucinu jogurtinu a pridala dva strouzky cesneku a musim rict ze je to vynikajici..pochutnala jsem si a i muj 16mesicni syn...jinak celer mam moc rada...

Pavlouš | 27.06.2010 - 15:56
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Syrový celer moc ráda nemám a k této pomazáce jsem se dlouho přemlouvala. Nicméně byla jsem mile překvapená, jemně nastrouhaný celer vlastně vůbec nechutná jako celer, jeho chuť je přebita ostatními ingrediencemi a on sám jen křupe :) Pokud pomazánku necháte odležet, celer pustí vodu, takže se nemusíte bát ho tam dát víc. Ale taky je pak pomazánka už celerová, jak se odleží, tak jde chutově už poznat.

Nejnovější články

Nebojte se drůbežího masa a vajec!

Vysocepatogenní ptačí chřipka se sice šíří Evropou, ale kromě zdražování z…

Máte rádi utopence?

Domácí nebo kupované? Ať tak či tak, tak vždy záleží nejen na kvalitě uzeniny,…

Kontroly olivových olejů

Státní zemědělské a potravinářská inspekce (SZPI)kromě pravidelných kontrol…

Další zajímavé recepty