Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Jarní ředkvičková pomazánka
Autor: Ladunqa
Datum přidání 15.11.2013
Druh receptu Oběd, Svačina, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
15 min
Doba vaření: 0 min
Počet porcí: 4 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 1 svazek ředkviček
  • mořská sůl
  • pepř
  • 1 balení Lučiny bez příchutě
  • 1-2 lžíce bílého jogurtu
  • čerstvé bylinky (pažitka, petržel, bazalka, oregano,...)

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 3,69 g 1,37 g 4,17 g 348,98 kJ (83 kcal)
celkově 14,77 g 5,47 g 16,70 g 1 395,90 kJ (333 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Nastrouháme si nahrubo ředkvičky a osolíme, chvilku počkáme než pustí šťávu (tu si pak můžeme slít a vypít později nebo ji vylijeme). Přidáme k ředkvičkám Lučinu a dobře rozmícháme. Pokud je pomazánka příliš hustá, přidáme bílý jogurt (1-2 lžíce). Nakonec opepříme a přidáme čerstvé bylinky, na jaké máme zrovna chuť. Dáme vychladit a podáváme na čerstvý krajíc chleba. 

Příběh receptu

Rychlá, lehká, zdravá a chutná pomazánka.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

dTest: Každá druhá vinná klobása v testu neuspěla

Vzhledem k oblíbenosti vinných klobás na vánočních stolech Čechů, přebíráme a…

Děkujeme vám, FÉROVÍ čtenáři!

Děkujeme za vaši přízeň! Pojďme se ohlédnout za největšími úspěchy roku 2025 –…

Poslední nákupy bez stresu

Ani nákup těsně před Štědrým dnem nemusí být noční můra. Klíčem je připravit se…

Další zajímavé recepty