Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Jarní ředkvičková pomazánka
Autor: Ladunqa
Datum přidání 15.11.2013
Druh receptu Oběd, Svačina, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
15 min
Doba vaření: 0 min
Počet porcí: 4 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 1 svazek ředkviček
  • mořská sůl
  • pepř
  • 1 balení Lučiny bez příchutě
  • 1-2 lžíce bílého jogurtu
  • čerstvé bylinky (pažitka, petržel, bazalka, oregano,...)

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 3,69 g 1,37 g 4,17 g 348,98 kJ (83 kcal)
celkově 14,77 g 5,47 g 16,70 g 1 395,90 kJ (333 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Nastrouháme si nahrubo ředkvičky a osolíme, chvilku počkáme než pustí šťávu (tu si pak můžeme slít a vypít později nebo ji vylijeme). Přidáme k ředkvičkám Lučinu a dobře rozmícháme. Pokud je pomazánka příliš hustá, přidáme bílý jogurt (1-2 lžíce). Nakonec opepříme a přidáme čerstvé bylinky, na jaké máme zrovna chuť. Dáme vychladit a podáváme na čerstvý krajíc chleba. 

Příběh receptu

Rychlá, lehká, zdravá a chutná pomazánka.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Další zajímavé recepty