Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Brambory na rajčatech a zázvoru
Autor: neznámý
Datum přidání 04.08.2011
Druh receptu Příloha
 
Doba přípravy
surovin:
30 min
Doba vaření: 15 min
Počet porcí: 3 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť:
Cena:
Obtížnost:
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 1 kg brambor
  • 4 rajčata
  • 1 lžička másla
  • 1 lžička sladké papriky
  • 1/2 lžičky sušeného zázvoru
  • 1 lžička libečku
  • 1 lžička kmínu
  • sůl podle chuti

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

K přípravě této přílohy potřebujeme předem uvařené a prochladlé brambory. Snadněji se opékají a chytnou nám tak krásnou zlatavou barvu. Nejprve si tedy oloupeme brambory, pokrájíme na malé kostičky a vaříme společně s kmínem. Na přilepšenou můžete přihodit do hrnce libeček.  Vychladlé brambory lehce opečeme na troše másla. Zhruba po 5-10 minutách přidáme koření a podle chuti také osolíme. Jako poslední opatrně vmícháme pokrájená rajčata, které necháme prohřát. Podáváme jako přílohu k různým masitým nebo zeleninovým pokrmům. Takto upravené brambory zachutnají i samotné. 


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

dusan666nasud | 4.11.2013 - 14:05
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Se zázvorem to nepřehánět,jsou pak velmi výrazné chuti .

Nejnovější články

Eidam, levnější konkurence proteinovým tyčinkám

Na eidam se někdy nahlíží jako na laciný sýr vhodný pro vaření. Opravdu si…

Musí být mražené horší než čerstvé?

Při správném výběru a vhodné úpravě ovoce a zeleniny nemusí být vždy mražené…

Chutnali jsme hotovky...

Černé ovce testovaly hotovky a přizvaly nás...

Další zajímavé recepty