| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 31.12.2010 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
50 min |
| Doba vaření: | 10 min |
| Počet porcí: | 4 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 43,87 g | 28,37 g | 3,80 g | 1 439,06 kJ (344 kcal) |
| celkově | 175,49 g | 113,48 g | 15,18 g | 5 756,23 kJ (1375 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Den předem uvařené brambory oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme těsto. Těsto si rozdělíme na menší kousky ze kterých vyválíme válečky, ty pak krájíme na malé špalíčky. Vaříme ve vroucí vodě. Špalíčky jsou hotové pokud plavou na hladině a po okrajích hrnce se nám tvoří pěna.
Přidat komentář