| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 25.06.2010 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
10 min |
| Doba vaření: | 35 min |
| Počet porcí: | 6 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
BIO Italská sůl česneková
Jedlá česneková sůl - mletá
Sůl himalájská růžová jemná
Sůl himalájská růžová jemná
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 9,76 g | 49,66 g | 2,34 g | 1 155,53 kJ (276 kcal) |
| celkově | 58,57 g | 297,95 g | 14,06 g | 6 933,15 kJ (1656 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Do středně velkého hrnce vložíme na kostičky pokrájené brambory, přidáme špetku soli a kmínu. Brambory vaříme do měkka pod pokličkou. V hlubší pánvi mezitím rozpálíme tenký plátek másla, přisypeme brokolici. Ochutíme solí a kmínem, přikryjeme pokličkou a dusíme podle potřeby. Podáváme s oblohou nebo posypané sýrem.
Přidat komentář