| Autor: | Snow.angell@ |
| Datum přidání | 13.04.2011 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
40 min |
| Doba vaření: | 50 min |
| Počet porcí: | 3 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | |
| Cena: | |
| Obtížnost: | |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 20,43 g | 12,14 g | 15,90 g | 1 123,75 kJ (268 kcal) |
| celkově | 61,30 g | 36,43 g | 47,69 g | 3 371,25 kJ (805 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Očištěné filé pokapeme citrónovou šťávou, mírně osolíme a necháme v chladu 30 minut. Omytý pórek nakrájíme na kolečka, cibuli a očištěné papriky na proužky. Rybu dáme do zapékací mísy, obložíme zeleninou (část zeleniny můžeme vložit do ryby) a kudrnatou petželkou, pokapeme olivovým olejem nebo vložíme 2 tenké plátky másla. Podlijeme trochou vody. Přikryjeme a pečeme v troubě na 200°C 40-50 minut.
Přidat komentář