| Autor: | Raskenius | 
| Datum přidání | 28.03.2013 | 
| Druh receptu | Oběd, Snídaně, Svačina, Večeře | 
| Doba přípravy surovin: | neuvedena | 
| Doba vaření: | neuvedena | 
| Počet porcí: | 8 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| Přidat vlastní foto | |
 
				 
				 
				 
				 
				 
		
								
									Sůl s jodem Tesco Value
								
								
								Jedlá sůl s jodem vakuová
							
								
									Vegetol gold
								
								
								Rostlinný jedlý olej jednodruhový
							
								
									Slunečnicový olej
								
								
								Rostlinný jedlý olej. Jednodruhový, slunečnicový.
							
Očištěnou zeleninu nastrouháme na malé jemné nudličky.Sojové mléko nalejeme/rozděláme do vysoké ouzké nádoby ve které můžeme tyčovým mixérem "šlehat". Zdůrazňuji vysoká ouzká! Začneme šlehat sojové mléko za stálého mírného přilévání olivového oleje až bude hustá jako majonéza. Přidáme dle chuti česnek.Smícháme s nastrouhanou zeleninou a dochutíme citrónovou šťávou a popřípadě solí.
No tento recept je zdravý hlavně kvůli syrovému celeru. No a mrkvička je taky na jedničku :-D. Vhodný třeba na chlebíčky a při velké jemnosti nastrouhané zeleniny i na jednohubky, či prostě jen tak k snídani
Proč je v ingrediencích uveden slunečnicový olej a v postupu je olivový?
Přidat komentář