| Autor: | jenny.zx@ | 
| Datum přidání | 08.08.2013 | 
| Druh receptu | Snídaně, Svačina | 
| Doba přípravy surovin: | 20 min | 
| Doba vaření: | 45 min | 
| Počet porcí: | 12 ks | 
| Přibližná cena: | 50 Kč | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| Přidat vlastní foto | |
 
				 
				 
				 
				 
				 
		Drobenka:
								
									Madeta Jihočeské máslo
								
								
								Obsah tuku: 82%
							
								
									Tradiční české máslo
								
								
								Máslo
							
								
									Pšeničná múka celozrnná špeciál - stredná
								
								
								Pšeničná mouka celozrnná
							
								
									10 čerstvých vajec
								
								
								Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
							
								
									6 čerstvých vajec
								
								
								Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
							
								
									Skořice mletá Mikado
								
								
								Skořice, mletá
							
Nejprve si připravte jablka - já je neloupu. Poté dejte veškeré ingredience do nádoby, ve které je budete míchat. Následně mixérem smíchejte, nakonec přidejte jablka, nalijte do vymazané dortové formy (moje má průměr 23 cm). Nakonec koláč posypejte drobenkou. Peču na 200 °C přibližně 40 - 45 minut.
Recept jsem kdysi našla na internetu, originál jsem už nedohledala.
Přidat komentář