| Autor: | Milada |
| Datum přidání | 17.09.2012 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
30 min |
| Doba vaření: | 60 min |
| Počet porcí: | 4 ks |
| Přibližná cena: | 80 Kč |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Na větší pánvi zpěníme na másle nebo oleji cibuli, přidáme veškerou nakrájenou zeleninu, tempeh, zalijeme vodou a nakonec česnek. Vše podusíme do měkka. Osolíme a ochutíme provensálským kořením.Klasickým způsobem uvaříme zvlášť fazole a kroupy.Ty můžeme podávat každé zvlášť anebo nakonec dohromady.Talíř ozdobíme zeleninou a mrkvovou pomazánkou. ( Recept v kategorii : pomazánky -mrkvová pomazánka)
Dostala jsem velikou cuketu, sháněla recept a poradila mi ho moje známá
Přidat komentář