Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Dál s mangem
Autor: Frodik
Datum přidání 09.02.2012
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
neuvedena
Doba vaření: 30 min
Počet porcí: 2 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 200g půleného žlutého hrachu
  • 1/2 manga
  • 2 cibule nebo 1 velká
  • 2 stroužky česneku
  • 2 lžíce kečupu
  • 2 nakrájená čerstvá rajčata
  • 1 hrst kukuřice
  • 1 lžička hořčičného semínka
  • 1/2 lžičky drceného kmínu
  • 1/2 lžičky saturejky
  • 1 lžíce olivového oleje
  • sůl

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Hrách několikrát propraný uvaříme do měkka, ten jsme předem namočili alespoň na 2 hodiny. Žlutý hrách vaříme s kmínem a saturejkou, zatím nesolíme. Na olivovém oleji osmahneme hořčičné semínko, zhruba po minutě přidáme cibuli a pod další minutě česnek. Jakmile nám cibulka chytla barvu, přidáme kečup, kukuřici, pokrájená rajčata a mango. Podlijeme vodou a vaříme do změknutí. Hotovou směs z manga přesypeme k hrášku a promícháme. Podáváme s bohatou zeleninovou oblohou. Například nastrouhaná mrkev s jablíčkem, lehce oslazená třtinovým cukrem.   

Tipy na vylepšení

Přidat ještě můžeme 2 špetky majoránky a citrónovou šťávu. 


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Dřevěné uhlí nebo brikety: co je lepší?

Sezóna grilování je v plném proudu a spolu s ní se znovu objevuje otázka, jaké…

Ceny zmrzlin opět rostou

Letošní zmrzlinová sezóna se opět prodraží, a to jak u kopečkové zmrzliny v…

K létu patří grilování...ale na čem a jak?

Teplé večery a neutuchající zpěv ptáků značí, že přichází čas grilovaček. Lze k…

Další zajímavé recepty