| Autor: | Raskenius | 
| Datum přidání | 16.03.2013 | 
| Druh receptu | Příloha, Svačina, Večeře, Oběd | 
| Doba přípravy surovin: | neuvedena | 
| Doba vaření: | neuvedena | 
| Počet porcí: | neuvedeno | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| Přidat vlastní foto | |
 
				 
				 
				 
				 
				 
		
								
									Sůl s jodem Tesco Value
								
								
								Jedlá sůl s jodem vakuová
							
								
									Tofu s řasou
								
								
								Sójový výrobek
							
								
									Marinované tofu
								
								
								Sójový výrobek
							
								
									Agar - Agar
								
								
								Zahušťovadlo
							
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| celkově | 79,91 g | 46,79 g | 115,64 g | 6 376,98 kJ (1523 kcal) | 
Hodnoty jsou pouze orientační.
Obě tofu nakrájíme na plátky a poté na silnější nudličky. Okapaný chřest překrojíme příčně na špalíčky dlouhé asi 2 cm. Přidáme opranou a jemně nakrájenou pažitku a vše zalijeme soja-tatarkou promíchanou s chladlým tekutým agar agarem.Salát dochutíme mletým pepřem a solí.
Veganský salát jenž je složen z úhledně nakrájených surovin spojených zahoustlou soja-tatarskou omáčkou, která vhodně doplňuje chuť marinovaného tofu.
Přidat komentář