Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Dánský veganský salát
Autor: Raskenius
Datum přidání 16.03.2013
Druh receptu Příloha, Svačina, Večeře, Oběd
 
Doba přípravy
surovin:
neuvedena
Doba vaření: neuvedena
Počet porcí: neuvedeno
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 400 g marinované tofu
  • 80 g chřest sterilovaný bez nálevu
  • 100 g tofu s řasou
  • 250 g soja-tatarská omáčka
  • agar agar
  • pažitka
  • pepř mletý
  • sůl

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
celkově 79,91 g 46,79 g 115,64 g 6 376,98 kJ (1523 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Obě tofu nakrájíme na plátky a poté na silnější nudličky. Okapaný chřest překrojíme příčně na špalíčky dlouhé asi 2 cm. Přidáme opranou a jemně nakrájenou pažitku a vše zalijeme soja-tatarkou promíchanou s chladlým tekutým agar agarem.Salát dochutíme mletým pepřem a solí.

Příběh receptu

Veganský salát jenž je složen z úhledně nakrájených surovin spojených zahoustlou soja-tatarskou omáčkou, která vhodně doplňuje chuť marinovaného tofu.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Další zajímavé recepty