Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Tuňák s basmatti rýží a špenátovou polévkou
Autor: Marri
Datum přidání 12.07.2014
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
5 min
Doba vaření: 20 min
Počet porcí: 1 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 75g Basmati rýže
  • 100g tuňáku ve vlastní šťávě
  • 5g cibule
  • 150g mraženého špenátu
  • 20g mrkve
  • 20g okurky
  • 10g sušených rajčat
  • 17g taveného nízkotučného sýra (trojúhelníček)
  • pepř
  • kmín

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Plechovku tuňáka ve vlastní šťávě vysypeme na talířek a přidáme krájená sušená rajčata a smícháme. Uvaříme si Basmati rýži, na kterou si poklademe kolečka červené papriky. Mražený špenát povaříme a přidáme pepř a kmín. Před ukončením varu jsem přidala trojúhelníček taveného sýru. Jako salát jsem zvolila domácí sterilovanou mrkev s okurkem.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Zahraniční test: Pražená mletá káva

Členové Německé spotřebitelské organizace Stiftung Warentest připravili jeden z…

Bezlaktózové neznamená méněcenné: Pravda o živinách

Stále více lidí sahá po bezlaktózových výrobcích, ať už kvůli intoleranci, nebo…

Test mražené pizzy 2025

Po mražené pizze sáhl snad každý, kdo byl nucen v časové tísni vytvořit…

Další zajímavé recepty