| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 25.10.2010 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin: | 30 min | 
| Doba vaření: | 60 min | 
| Počet porcí: | neuvedeno | 
| Přibližná cena: | 50 Kč | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | |
| Obtížnost: | |
| Přidat vlastní foto | |
 
				 
				 
				 
				 
				 
		
								
									Madeta Jihočeské máslo
								
								
								Obsah tuku: 82%
							
								
									Tradiční české máslo
								
								
								Máslo
							
								
									Sůl s jodem Tesco Value
								
								
								Jedlá sůl s jodem vakuová
							
								
									Smetana 12%
								
								
								Smetana 12%. Obsah tuku min. 12%. Tepelně ošetřeno UHT záhřevem.
							
								
									Nové koření Avokádo
								
								
								Nové koření celé
							
								
									Jíška světlá
								
								
								zápraška
							
Fazole přes noc namočíme do vody. Druhý den podle množství polévky dolijeme vodu a uvaříme společně s houbami, bobkovým listem a novým kořením. Těsně před změknutím fazolí přidáme do hrnce na kostičky pokrájené brambory a necháme vařit. Jíšku rozředíme vývarem z polévky, smícháme se solí, octem, máslem, octem a smetanou a přilijeme do hrnce. Ještě krátce povaříme a můžeme podávat.
Do doby přípravy surovin by měla patřit i noc, kdy jsou fazole namočené. Zrovna tak ani sušeným houbám nestačí, dle mě, 30 minut. Polévka by mohla být dobrá. Zatím ji dělat nemohu, protože nerostou houby (možná, že rostou, ale ty já neznám). Musí houby vyrůst, abych je mohl usušit a pak namočit.
Přidat komentář