| Autor: | Lucka |
| Datum přidání | 01.04.2013 |
| Druh receptu | Snídaně, Svačina |
| Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
| Doba vaření: | neuvedena |
| Počet porcí: | 10 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Milkin Čerstvé mléko plnotučné
Čerstvé mléko plnotučné, vysoce pasterované. Obsah tuku 3,5%.
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Oloupeme si jablka a nastrouháme na jemno. Smícháme si sypké suroviny na těsto a postupně přidáváme tekuté, mléko nedávám nikdy úplně všechno, trošku si nechám a podle potřeby pak přidávám na potřebnou konzistenci. Do vymazaného a kokosem vysypaného plechu pak těsto (bez hrudek, pokud možno) přelijeme. Peču v eletrické troubě na 180°C zhruba 45 minut, hlídáme a kontrolujeme. Hotový jsem přelila domácí čokoládovou polevou o ozdobila.
Dostali jsme spoustu jablek a bylo potřeba je sdělat:)
Přidat komentář